Pyhä winterbeleving

Duur

5 dagen

Vanaf

1849,-

4.8/5
4.8 van 5

Tijdens deze onvergetelijke Lapland reis valt ontzettend veel te zien, te doen en te beleven. Reis naar het zuiden van Fins Lapland en ga mee op een hondensledetocht, overnacht in een luxe suite, zie het wereldberoemde Noorderlicht en bezoek een rendierfarm! Deze reis is de perfecte manier om een inzicht te krijgen van de natuur én cultuur in Fins Lapland. De hele reis geniet u van de adembenemende witte vergezichten en verblijft u in het prachtige hotel. Het hotel ligt vlak naast het Luosto Nationaal Park en is volledig omgeven door de prachtige Finse natuur. Een mooie winterse plek om te verblijven!

''Onderneem winterse activiteiten in Luosto Nationaal Park, een unieke ervaring!''

Reisprogramma

Pyhä Lapland - Finland - Christoffel Travel

Bij aankomst op luchthaven Rovaniemi wordt u met een transfer (ongeveer 1 uur en 45 minuten) naar uw hotel gebracht. Hier zult u de komende 4 nachten in een Premium Suite verblijven. U verblijft op basis van volpension. In het restaurant wordt er ontbijt, lunch en diner geserveerd. Er worden altijd lokale gerechten geserveerd. Het menu is afhankelijk van het seizoen en kan dus regelmatig veranderen.

Huskysafari Lapland - Christoffel Travel

Geniet van de leuke sledetocht met husky’s in de wildernis! Leer de geheimen van Husky mushing en rijd op de slee van 6 husky’s. Bezoek een kleine privé huskyfarm. Luister naar verhalen over de schattige Husky honden, terwijl u geniet van dampende bessensap in een gezellige hut. Twee personen of één gezin kunnen één huskyteam delen. Eén volwassene kan het team, na goede rij-instructies, laten mushen. de anderen zitten in de slee. Halverwege kunnen de volwassenen van plaats wisselen.

Pyha sneeuwschoenwandeling - Fins Lapland - Christoffel Travel

Het charmante Pyhä-Luosto Nationaal Park is een geweldige plek om de geheimen van de Finse natuur te ontdekken. U wandelt dwars door de wildernis op plekken die u zonder sneeuwschoenen niet kunt zien. Voordat u gaat wandelen, leert uw ervaren gids u de juiste techniek voor het sneeuwschoenwandelen. De tocht is geschikt voor beginners.

Vanavond gaat u op zoek naar het Noorderlicht! De tour neemt u mee door de prachtige besneeuwde landschappen van de wildernis, waar geen lichtvervuiling is en goede mogelijkheden om vanavond het Noorderlicht te zien. Voor de excursie plant uw gids de bestemmingen zorgvuldig door de lokale weersvoorspelling, bewolking en ruimtegegevens te controleren. U maakt een kampvuur en u hoort interessante feiten over het Noorderlicht, de Lapse natuur en geschiedenis. De tour bestaat ook uit informatie over het fotograferen van het Noorderlicht en uw gids zult u helpen met de instellingen.

Pyha rendiersledetocht - Fins Lapland - Christoffel TravelWitte sneeuw, vredige bossen en u met uw geliefden in een rendierslede. Dit is een geweldige en een van de meest traditionele ervaringen! Neem comfortabel plaats in een slee en leun achterover, maak foto’s van de natuur om u heen en luister naar de geluiden van de rendierkaravaan.

Vertrek - Christoffel Travel

Geniet van uw laatste ontbijt in Rovaniemi. Maak vandaag nog een mooie (sneeuwschoen)wandeling door de prachtige landschappen.

In de loop van de dag is het tijd om afscheid te nemen van Fins Lapland en wordt u teruggebracht naar de luchthaven voor uw reis naar huis.

De herinneringen en de prachtige foto’s zullen nog lang bij u blijven!

Accommodatie

Pyhä hotel - Finland - Christoffel Travel

Het kleinschalige resort is gelegen aan een meer tussen de fells van de regio Pyhä. Bovendien is het georiënteerd op het noorden om de garanties op het Noorderlicht te optimaliseren. U kunt hier volledig tot rust komen door enkel en alleen al naar buiten te kijken vanop uw balkon of vanuit de sauna op de kamer. De skiliften en het nationale park liggen binnen handbereik om een prachtige vakantie te beleven in de witte wildernis. 

Prijsinformatie

Wij bieden u de omschreven reis aan vanaf € 1849,- per persoon (o.b.v. 2 personen).

De reissom is gebaseerd op bovenstaande voorbeeldreis. Al onze reizen worden op maat gemaakt en zijn afhankelijk van factoren zoals beschikbaarheid, reisperiode en samenstelling van het reisgezelschap.

Inclusief:

 • Alle overnachtingen in de genoemde accommodatie o.b.v. volpension (ontbijt, lunch en diner)
 • Transfer van / naar luchthaven 
 • Rendiersledetocht 
 • Huskysafari
 • Noorderlichtexcursie 
 • Sneeuwschoenwandeling
 • Gebruik thermo-overall, sokken, laarzen, handschoenen en muts tijdens de excursies  
 • Engelssprekende begeleiding tijdens de excursies
 • Toeristisch informatiepakket

Exclusief:

 • Internationale vluchten*
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Calamiteitenfonds: € 2.50 per boeking
 • Reserveringskosten: € 35 per boeking
 • GGTO Bijdrage: € 9 per persoon
* Wij zullen in het reisvoorstel een vluchtvoorstel doen. U bent vrij om te kiezen voor ons aanbod of zelf vluchten te voorzien.
 

Vakantie in Finland met Christoffel Travel

De gepubliceerde Finland reizen zijn bedoeld als richtlijn en ter indicatie van de mogelijkheden. Daarom worden alle Finland reizen 100% op maat afgestemd met klanten van Christoffel Travel. Hierdoor ontbreekt het u aan niets, en zal de reis geheel in lijn zijn met uw verwachtingen en wensen. De reisroutes, accommodaties, excursies en getoonde prijzen zijn dus onder voorbehoud en ter indicatie. Christoffel Travel is specialist op het gebied van vakanties in Finland. We nemen al uw wensen serieus in behandeling en maken op basis van deze informatie een offerte op maat.

Dagoverzicht

1 Aankomst in Rovaniemi & richting Pyhä

Huskysledetocht

3 Sneeuwschoenwandeling& Noorderlicht excursie

4 Rendierfarm & rendiersledetocht

5 Vertrek vanuit Rovaniemi

yhä-Luosto National Park - Fins Lapland - Christoffel Travel

PYHÄ WINTERBELEVING

Het Nationaal Park Pyhä-Luosto biedt uitstekende mogelijkheden voor langlaufen, sneeuwschoenwandelen, winterfietsen en winterwandelen. Hier kunt u gemakkelijk de rust van eeuwenoude vallandschappen bereiken, maar ook de sneeuw van oerbossen en de open landschappen van de Aapa.