Bestemming

Faeröer

Faeröer REIZEN

Een geïsoleerd gelegen mozaïek van onbedorven natuurparels

Hoewel klein en afgelegen, zitten de Faeröer Eilanden vol met unieke en authentieke avonturen voor elk soort bezoeker.

Een fantastische archipel, gelegen tussen IJsland, Noorwegen en Schotland en vaak gekroond in mist, de diverse Faeröer Eilanden hebben een buitenaardse schoonheid – met adembenemende natuur en verfijnde Scandinavische cultuur. Toen de eerste Vikingen zich hier in het begin van de 9e eeuw vestigden, vestigden ze hun belangrijkste parlementsbasis op het schiereiland Tinganes, de plaats van het moderne Tórshavn. Aan het einde van de Vikingtijd werd Tinganes een markt tijdens de late middeleeuwen en geleidelijk een permanent handelsgebied. De oude stad Tórshavn is uniek, niet alleen in de Faeröer maar in de hele wereld: de oudste huizen, die nog steeds in gebruik zijn, zijn nooit door brand verwoest en kunnen daarom dateren uit het begin van de 14e eeuw.

Vanuit de hoofdstad Tórshavn kunt u gemakkelijk naar elke bestemming op de eilanden vertrekken, inclusief enkele onbekende hotspots. De Faeröer heeft geïsoleerde dorpen en dramatische bergen. Deze afgelegen plek in de schuimende deining van de Noord-Atlantische Oceaan geeft u eenzaamheid in een ongeëvenaarde omgeving.

Kaart

De voordelen van reizen met Christoffel Travel:

Beleef Faeröer

Bekijk onze Faeröer reizen

We hebben 8 voorbeeldreizen voor u. Liever zélf uw reis samenstellen? Dat kan natuurlijk ook. Al onze reizen zijn op maat te maken!

Faeröer hike & bike - vakantie - Christoffel Travel

Faeröer hike & bike

De 18 afgelegen eilanden van deze eilandengroep, die vaak het best bewaarde geheim van Europa worden genoemd, zijn nog niet door toeristen ontdekt en zitten boordevol prachtige landschappen, wandelpaden over steile bergkammen en door groene velden, en uniek architecturaal erfgoed.

7 dagen | v.a. € 1529,- p.p.

Bekijk reis »
Faeröer eilanden - reizen - paarden - Christoffel Travel

Beleef de Faeröer op een paard en vissend

De Faeröer is een ervaring van uw leven; de eilanden hebben een unieke natuur, een rijke geschiedenis en cultuur, erkend. Tijdens deze reis ontdekt u de Faeröer te paard en maakt u een unieke vistocht met een traditionele Faeröerse boot! Echt een once-in-a-lifetime ervaring.

7 dagen | v.a. € 1259,- p.p.

Bekijk reis »
Faeröer eilanden - Saksun kerk - reizen - vakantie - Christoffel Travel

Het beste van de Faeröer

Bent u op zoek naar de ultieme rondreis over de Faeröer? Deze reis brengt u van west naar oost en van noord naar zuid. Reis naar Eysturoy, de thuisbasis van de hoogste berg op de Faeröer, verken de prachtige noordelijke eilanden Bordoy en Kunoy en geniet van tijd in de eigenzinnige hoofdstad Tórshavn.

11 dagen | v.a. € 2299,- p.p.

Bekijk reis »

Actief Faeröer

De ongerepte natuur van de Faeröer is een paradijs voor natuurliefhebbers en leent zich uitstekend voor een wandeling in de bergen. Voel de wind in uw haren, zie kleurrijke dorpjes, grazende schapen, groene bergen, fascinerende mist en de nabijgelegen eilanden, die majestueus oprijzen aan de horizon!

8 dagen | v.a. € 2159,- p.p.

Bekijk reis »
Faeröer eilanden - reizen - Christoffel Travel

Ontdek de Faeröer

Op deze rondreis rond de eilanden bieden wij u de beste natuur- en cultuurervaringen. Samen met uw gids komt u dicht bij de lokale Faroërs en ervaart u de authentieke Faeröer eilanden. Tijdens deze 8-daagse reis ziet u veel bezienswaardigheden in korte tijd.

8 dagen | v.a. € 2219,- p.p.

Bekijk reis »

Winters Faeröer

Ontdek de Faeröer tijdens het Scandinavische winterseizoen op deze 8-daagse fly-drive! Geniet van een unieke natuur, een spannende geschiedenis en een rijke cultuur. Ontdek hoe het is om een avonturier en ontdekkingsreiziger te zijn tijdens de Scandinavische wintertijd met steeds wisselend weer.

8 dagen | v.a. € 1209,- p.p.

Bekijk reis »
Saksun - Faeroer - vakantie - Christoffel Travel

Wit Faeröer

Dit is de reis voor u die het beste wilt ervaren van wat de Faeröerse winter te bieden heeft. De natuur op de Faeröer is onwerkelijk in de witte wintermaanden. Ervaar de Faeröerse winter met uw eigen ogen en wie weet spot u het Noorderlicht!

5 dagen | v.a. € 849,- p.p.

Bekijk reis »
Vakantie Faeroer - winter - schapen - Christoffel Travel

Winterse hoogtepunten (met gids)

De Faeröer is een ongelooflijke plek in de winter en een bucket-list waardige bestemming. Beleef de eilandengroep in de winter en geniet van het beste wat de natuur te bieden heeft, met steeds wisselend weer en fascinerende landschappen. Uw lokale gids zal u de mooiste plekken laten zien!

5 dagen | v.a. € 1189,- p.p.

Bekijk reis »

ONZE BEOORDELINGEN

Patricia Gerrits
Patricia Gerrits
2024-02-28
Wij hebben met ons gezin een fantastische reis gemaakt naar het mooie Fins Lapland. Alles was perfect geregeld door Christoffel Travel. Super locatie en geweldige activiteiten. Noami heel erg bedankt!!
Demi Schreur
Demi Schreur
2024-02-26
Ik heb een super mooie reis naar Lapland het magische Inari geboekt bij Christoffel Travel, Ik ben goed geholpen en alles was duidelijk! Zeker een aanrader om hier je reis te boeken!
Sander van Hulsenbeek
Sander van Hulsenbeek
2024-02-24
Wij hadden een heerlijke week in "Luxe Zweden." Met veel sneeuw en zon. Stockholm is prachtig in de sneeuw, heerlijk eten in Downtown Camper en Kajsas Fisk. Prachtige Wasa Museum, en overal taartjes-winkels. Per trein naar het Noorden. Tree Hotel en Arctic Bath zijn beide 'belevenis' hotels. Tussen de besneeuwde bomen en in de Jacuzzi met sneeuw en Chardonnay. Tot slot het IceHotel bij Kiruna, in diepe sneeuw. En op eigen initiatief een Wilderness- en een Nacht Safari op scooters. Aanrader, deze reis!
bastiaan Kemp
bastiaan Kemp
2024-02-22
Christoffel Travel heeft voor ons een prachtige reis samengesteld voor Fins Lapland. Met leuke accomodaties, transfers en leuke excursies! Snel, op maat en boven verwachting wij zijn net terug maar komen zeker weer langs bij een nieuwe reis!
Caroline Hendriks
Caroline Hendriks
2024-02-19
In januari contact opgenomen via de website, een maand later zaten we in Fins Lapland! Naomi heeft erg snel een geweldige last minute reis in elkaar gezet. Enorm genoten tijdens onze 5-daagse reis. Leuke excursies, mooi hotel met super vriendelijk personeel en heerlijk eten. Wij hebben genoten!
Saroja Ganeshie
Saroja Ganeshie
2024-02-19
Heerlijk genoten tijdens mijn reis met Christoffel Travel naar Lapland. Super goed contact gehad met Naomi, zij heeft een geweldige reis samengesteld op de korte termijn voor 5 dagen. Ondanks dat het zo kort dag was is het gelukt om de laatste week van januari te boeken voor een prachtige reis in februari. Zoveel gezien en gedaan in 5 dagen in Jutuua, Lapland: een sneeuwscooter tour, een sneeuwwandeling in de natuur, een husky tour, een rendieren boerderij bezocht, op zoek naar het noorderlicht en een Finse sauna met een geweldig uitzicht over de rivier. Deze reis is zeker voor herhaling vatbaar; alleen of met anderen. Bedankt!
Misha Hoogendoorn
Misha Hoogendoorn
2024-02-12
Wat hebben we genoten van onze reis naar Noors Lapland! 😊 Het was heel erg koud, vooral in Camp Tamok kon het makkelijk -22 worden maar het was de kou absoluut waard. We hebben hele mooie activiteiten gedaan, we vonden de sneeuwscooter tocht & huskytocht het leukst! Verder was het echt prachtig & hebben we heel licht het Noorderlicht gezien. Kortom we hebben een zeer bijzondere reis meegemaakt die we niet snel zullen vergeten 😊❄️💙
Thomas Blokker
Thomas Blokker
2024-01-20
Op de vakantiebeurs Christoffel Travel gesproken en later met Naomi een 9 daagse reis rond kerst en Oud en Nieuw naar Zweeds en Noors Lapland besproken. Het was een geweldige ervaring. Met kraakhelder koud winterweer in Zweden een tocht gemaakt met sneeuwschoenen, geslapen in een ijshotel, door naar Noorwegen tochten gemaakt met sneeuwscooters en huskies met als kers op de taart heel goed het noorderlicht kunnen zien in Camp Tamok! Het was fantastisch.
Vera
Vera
2024-01-11
Begin december een reis geboekt via Christoffel Travel naar Noors Lapland van 8 dagen. Op zeer korte termijn heeft Naomi een prachtige reis voor ons samen kunnen stellen. Zeer vriendelijk en klantgericht. De reis was perfect geregeld. Fijne hotels op loopafstand van de excursies/ophaalplaatsen, ontzettend leuke excursies, zoals een husky sledetocht, sneeuwschoen wandeling, een aurora dinner cruise en als kers op taart; snorkelen met orka's. Memorabele reis om nooit te vergeten.
Maak kennis met ons

Als levenslange reizigers hebben we de hele wereld afgespeurd op zoek naar het nieuwe, het oude en het buitengewone om baanbrekende reizen en een inspirerend portfolio van bestemmingen te creëren voor het noorden en oosten van Europa.

Christoffel Travel is gebouwd op het idee om once-in-a-lifetime reiservaringen te creëren voor reizigers, die Noord-Europa en Oost-Europa willen verkennen.

Inspiratie voor Faeröer