Bestemming

Litouwen

Litouwen REIZEN

Het land van verrassingen

Geef de schuld aan de Baltische zeebries of de bijna eindeloze midzomerdagen: Litouwen heeft een buitenaardse kwaliteit. In het meest zuidelijke van de Baltische staten zijn de stranden bezaaid met barnsteen en leven de bossen met demonische beelden. Mede in de middeleeuwse stijl en traditioneel houtsnijwerk raakten nooit uit de mode.

Litouwen combineert culturen van oost en west en is een fascinerende bestemming voor elke reiziger. De hoofdstad van Vilnius heeft een schat aan architecturale stijlen in haar kerken en torens, vestingwerken en afgelegen middeleeuwse binnenplaatsen, en de smalle straatjes bieden een eclectische mix van gotische, renaissance- en klassieke stijlen, hoewel barok dominant is. Het huidige Litouwen nodigt reizigers van over de hele wereld uit om de warme gastvrijheid, het prachtige landschap en de pittoreske beboste heuvels te ervaren. Als geografisch centrum van Europa ligt Litouwen er echt middenin.

Kaart

De voordelen van reizen met Christoffel Travel:

Beleef Litouwen

Bekijk onze Litouwen reizen

We hebben 5 voorbeeldreizen voor u. Liever zélf uw reis samenstellen? Dat kan natuurlijk ook. Al onze reizen zijn op maat te maken! Christoffel Travel is de maatwerkspecialist voor uw vakantie naar de Baltische Staten (Estland, Letland & Litouwen).

Verken de schoonheid van Litouwen

• Een lappendeken van zeeën, meren en wouden

Een reis in Litouwen biedt een onontdekte mix van betoverende groene bossen, lange zandstranden en een cultuur die is doordrenkt van geschiedenis, traditie en folklore. Ontdek de schoonheid van Litouwen tijdens deze reis!

7 dagen | v.a. € 1159,- p.p.

Bekijk reis »
Trakai kasteel - Litouwen - Christoffel Travel

De wonderen van Letland & Litouwen

• De wonderschone pareltjes van Letland & Litouwen

Verken twee landen waar magische natuur oude kastelen ontmoet, opmerkelijke moderne steden nog steeds vol zijn van oude mythen en geschiedenis. Tijdens deze reis heeft u volop de tijd om Litouwen en Letland te beleven.

14 dagen | v.a. € 2369,- p.p.

Bekijk reis »

De charmante UNESCO-werelderfgoed hoofdsteden

• De perfecte introductie tot elk Baltisch land door alle drie te bezoeken!

De ongerepte schoonheid en gastvrijheid van Estland, Letland en Litouwen wachten op uw ontdekking. Deze landen worden gekenmerkt door drie van de meest betoverende hoofdsteden in Oost-Europa!

9 dagen | v.a. € 1939,- p.p.

Bekijk reis »
Het beste van de Baltische Staten - Tallinn - Estland - Christoffel Travel

Het beste van de Baltische Staten

• Reis vol geschiedenis en cultuur door Litouwen, Estland en Letland

Deze rondreis neemt u mee naar de natuur- en cultuurpracht van Estland, Letland en Litouwen. Naast de trotse hoofdsteden Riga, Tallinn en Vilnius maakt u ook kennis met Nationaal Park Koerse Schoorwal en de havenstad Klaipeda.

10 dagen | v.a. € 1919,- p.p.

Bekijk reis »

Baltische Parels

• Onaangetaste natuur, innemende cultuur en wonderlijke architectuur

Maak kennis met Estland, Letland en Litouwen, drie landen elk met een eigen cultuur, geschiedenis en een grote diversiteit aan landschappen en bijzondere architectuur. Bezoek verschillende nationale parken en middeleeuwse gebouwen.

15 dagen | v.a. € 2109,- p.p.

Bekijk reis »

ONZE BEOORDELINGEN

Patricia Gerrits
Patricia Gerrits
2024-02-28
Wij hebben met ons gezin een fantastische reis gemaakt naar het mooie Fins Lapland. Alles was perfect geregeld door Christoffel Travel. Super locatie en geweldige activiteiten. Noami heel erg bedankt!!
Demi Schreur
Demi Schreur
2024-02-26
Ik heb een super mooie reis naar Lapland het magische Inari geboekt bij Christoffel Travel, Ik ben goed geholpen en alles was duidelijk! Zeker een aanrader om hier je reis te boeken!
Sander van Hulsenbeek
Sander van Hulsenbeek
2024-02-24
Wij hadden een heerlijke week in "Luxe Zweden." Met veel sneeuw en zon. Stockholm is prachtig in de sneeuw, heerlijk eten in Downtown Camper en Kajsas Fisk. Prachtige Wasa Museum, en overal taartjes-winkels. Per trein naar het Noorden. Tree Hotel en Arctic Bath zijn beide 'belevenis' hotels. Tussen de besneeuwde bomen en in de Jacuzzi met sneeuw en Chardonnay. Tot slot het IceHotel bij Kiruna, in diepe sneeuw. En op eigen initiatief een Wilderness- en een Nacht Safari op scooters. Aanrader, deze reis!
bastiaan Kemp
bastiaan Kemp
2024-02-22
Christoffel Travel heeft voor ons een prachtige reis samengesteld voor Fins Lapland. Met leuke accomodaties, transfers en leuke excursies! Snel, op maat en boven verwachting wij zijn net terug maar komen zeker weer langs bij een nieuwe reis!
Caroline Hendriks
Caroline Hendriks
2024-02-19
In januari contact opgenomen via de website, een maand later zaten we in Fins Lapland! Naomi heeft erg snel een geweldige last minute reis in elkaar gezet. Enorm genoten tijdens onze 5-daagse reis. Leuke excursies, mooi hotel met super vriendelijk personeel en heerlijk eten. Wij hebben genoten!
Saroja Ganeshie
Saroja Ganeshie
2024-02-19
Heerlijk genoten tijdens mijn reis met Christoffel Travel naar Lapland. Super goed contact gehad met Naomi, zij heeft een geweldige reis samengesteld op de korte termijn voor 5 dagen. Ondanks dat het zo kort dag was is het gelukt om de laatste week van januari te boeken voor een prachtige reis in februari. Zoveel gezien en gedaan in 5 dagen in Jutuua, Lapland: een sneeuwscooter tour, een sneeuwwandeling in de natuur, een husky tour, een rendieren boerderij bezocht, op zoek naar het noorderlicht en een Finse sauna met een geweldig uitzicht over de rivier. Deze reis is zeker voor herhaling vatbaar; alleen of met anderen. Bedankt!
Misha Hoogendoorn
Misha Hoogendoorn
2024-02-12
Wat hebben we genoten van onze reis naar Noors Lapland! 😊 Het was heel erg koud, vooral in Camp Tamok kon het makkelijk -22 worden maar het was de kou absoluut waard. We hebben hele mooie activiteiten gedaan, we vonden de sneeuwscooter tocht & huskytocht het leukst! Verder was het echt prachtig & hebben we heel licht het Noorderlicht gezien. Kortom we hebben een zeer bijzondere reis meegemaakt die we niet snel zullen vergeten 😊❄️💙
Thomas Blokker
Thomas Blokker
2024-01-20
Op de vakantiebeurs Christoffel Travel gesproken en later met Naomi een 9 daagse reis rond kerst en Oud en Nieuw naar Zweeds en Noors Lapland besproken. Het was een geweldige ervaring. Met kraakhelder koud winterweer in Zweden een tocht gemaakt met sneeuwschoenen, geslapen in een ijshotel, door naar Noorwegen tochten gemaakt met sneeuwscooters en huskies met als kers op de taart heel goed het noorderlicht kunnen zien in Camp Tamok! Het was fantastisch.
Vera
Vera
2024-01-11
Begin december een reis geboekt via Christoffel Travel naar Noors Lapland van 8 dagen. Op zeer korte termijn heeft Naomi een prachtige reis voor ons samen kunnen stellen. Zeer vriendelijk en klantgericht. De reis was perfect geregeld. Fijne hotels op loopafstand van de excursies/ophaalplaatsen, ontzettend leuke excursies, zoals een husky sledetocht, sneeuwschoen wandeling, een aurora dinner cruise en als kers op taart; snorkelen met orka's. Memorabele reis om nooit te vergeten.
Maak kennis met ons

Als levenslange reizigers hebben we de hele wereld afgespeurd op zoek naar het nieuwe, het oude en het buitengewone om baanbrekende reizen en een inspirerend portfolio van bestemmingen te creëren voor het noorden en oosten van Europa.

Christoffel Travel is gebouwd op het idee om once-in-a-lifetime reiservaringen te creëren voor reizigers, die Noord-Europa en Oost-Europa willen verkennen.

Inspiratie voor Litouwen