Shape

Duurzaam Christoffel

Reizen verrijkt ons leven en brengt meer begrip voor andere culturen en gewoontes. Daarnaast brengt toerisme meer welvaart en kansen voor de lokale bevolking. Om ervoor te zorgen dat ú en nieuwe generaties ook in de toekomst kunnen blijven genieten van deze prachtige bestemmingen, voeren wij onze reizen uit met respect voor mensen, natuur en cultuur. Wij werken hierin nauw samen met onze lokale partners, maar ook onze interne processen nemen wij regelmatig onder de loep. Met een verantwoord beleid willen wij een positieve bijdrage leveren aan het verminderen van de belasting, die toerisme veroorzaakt op de natuurlijke en sociale leefomgeving van de door ons aangeboden bestemmingen.

Christoffel Travel kijkt kritisch naar zowel haar externe als haar interne bedrijfsprocessen. Zo nemen wij regelmatig ons productaanbod onder de loep en werken wij nauw samen met onze lokale partners om ons aanbod te verduurzamen. Ook intern proberen wij stappen te zetten, door bijvoorbeeld zo min mogelijk te printen, door het inkopen van duurzame kantoorartikelen en door koffie- en theebekers te recyclen.

ANVR – Better Holidays

Christoffel Travel is aangesloten bij de ANVR en hanteert de uitgangspunten, gedragsregels en besluiten voor duurzaam toerisme zoals deze binnen de organisatie zijn afgesproken. Bij het samenstellen van onze reizen houden we rekening met mensen, milieu, natuur en cultuur, zodat de vakantie niet alleen voor u bijzonder is, maar ook komende generaties kunnen genieten van aantrekkelijke bestemmingen. Of het nu gaat om vakanties waarbij u geniet van ongerepte natuur, de lokale cultuur beleeft, nieuwe mensen ontmoet of een heerlijk lokaal gerecht proeft; samen werken we aan vakanties die zorgen voor betere plekken en mooiere ervaringen. En daarmee leveren we een belangrijke bijdrage aan de duurzame ontwikkelingen op de bestemming. Voor u als reiziger, maar ook voor de mensen die op de vakantiebestemming wonen.