Infodagen

Bezoek Christoffel Travel's inspiratiedag - de beste voorbereiding op uw aankomende reis!

 

Inspiratiedag

Wij begrijpen dat het lastig is om aan alles te denken tijdens het boeken van uw reis, er zullen vragen zijn zoals; wat is de beste reisperiode, wat zijn de leukste activiteiten om te doen en welke reis past het beste bij mijn wensen. Om u te helpen bij het kiezen van de juiste reisbestemming, organiseren wij inspiratiedagen. Deze dagen zijn kosteloos te bezoeken en zullen fysiek worden gegeven. U bent van harte welkom bij een van onze locaties!

Wij staan met een kopje koffie of thee en wat lekkers voor u klaar. Tijdens deze dagen beantwoorden wij al uw vragen en kijken wij samen met u welke reis het beste bij uw wensen past. 

Wat kunt u verwachten tijdens onze inspiratiedagen? 

Wij zullen u meer vertellen over de verschillende bestemmingen, die wij aanbieden, door middel van een PowerPoint presentatie. Zo vertellen we ons verhaal en de hoogtepunten van de verschillende bestemmingen, maar we nemen u ook mee naar minder toeristische plekken.

  • Uw droomreis stellen we op maat samen met onze unieke excursies;
  • We delen onze kennis uit eigen ervaring;
  • We gaan tijdens de presentaties de diepte in;
  • We laten u ook kennismaken met onbekende gebieden;
  • U kunt meteen al uw vragen stellen. 

Omdat er misschien meerdere bestemmingen zijn waar u graag meer informatie over had willen verkrijgen, zullen wij de presentaties zo compact mogelijk maken. Hierbij ontvangt u de belangrijkste informatie over de bestemming, lichten wij de highlights toe, vertellen wij welke excursies u echt mee moet maken en delen wij onze eigen ervaringen óf ervaringen van voorgaande reizigers. Indien u na deze presentaties geïnteresseerd bent geraakt en graag meer informatie had gewild, staan wij u graag te woord tijdens een privé meeting. Doordat wij meerdere bestemmingen aanbieden, zal de volgorde van de landen voor de presentaties niet in chronologische volgorde lopen, iedere bestemming heeft zijn charme en wij vinden dat belangrijk om te vertellen.

De eerste stappen naar uw droomreis!

Als u na afloop de deur uitloopt met een glimlach op uw gezicht, een goed gevoel bij ons heeft en een bestemming in gedachte heeft om wellicht later te boeken, is onze dag geslaagd!

Aanmelden inspiratiedag

Bent u enthousiast geraakt over onze inspiratiedag? Meld u nu aan voor onze inspiratiedag in 2024: